Landbouwraad Jean Rummenie vertelt over Nederlands-Mexicaanse verhoudingen

Keyvisions is een serie interviews waarin personen uit de tuinbouw iin Mexico aan het woord komen. De beweegredenen van de geïnterviewde en het belang van hun activiteiten staan centraal. In deze Spaanstalige video is landbouwraad Jean Rummenie aan het woord.

In de Mexicaanse cultuur ontstaan relaties tussen mensen voornamelijk op basis van vertrouwen. Keyvisions brengt mensen samen en heeft als doel het ijs tussen personen te breken om vervolgens relaties tot stand te brengen die leiden tot samenwerking en commerciële, institutionele en culturele uitwisselingen. Er wordt geprobeerd een verbinding, een klik, te maken die kan uitmonden in een toekomstige relatie. De video’s zullen onder andere leiden tot een afname van de culturele barrières tussen Mexico en Nederland, en het bekend maken van mensen en instellingen bij een breder publiek binnen de doelgroep.

In onderstaande video is de Landbouwraad voor Mexico en Cuba, Jean Rummenie, aan het woord. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: landbouw, het faciliteren van samenwerking, de Nederlandse landbouwsector, cultuurverschillen en overeenkomsten, commerciële mogelijkheden en de potentie van Mexico.

bron: Agroberichten Buitenland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven