Start van DaVinc3i Community Series 2:

Internet of Things in de sierteeltsector

Internet of Things is niet meer weg te denken in de maatschappij. Niet alleen mensen zijn de hele dag online, maar ook dingen. Dat kan ook gelden voor machines, vrachtwagen,  koelcellen en producten binnen de sierteeltketen. Hoe speel je hier als één van spelers in de keten op in? De DaVinc3i Community organiseert hierover een serie van vier bijeenkomsten in november en december.

Maak in vier middagsessies kennis met de mogelijkheden en inpasbaarheid van IoT op je eigen bedrijf. Laat je inspireren door de nieuwste inzichten en ontdek concrete mogelijkheden en kijk waar kansen liggen binnen jouw eigen bedrijf en keten.

In deze series komen alle facetten rondom Internet of Things aan bod. Experts, onderzoekers, ervaringsdeskundigen van binnen en buiten de sector laten je kennismaken met onder andere hardware en software: organisatie op bedrijfsniveau en in de keten; data-management en privacy op je eigen bedrijf en in de keten.

Voor wie
Geïnteresseerden vanuit de sierteelt sector: kwekers, handelaren, logistiek dienstverleners, sectorvertegenwoordigers en brancheorganisaties die ervaring op willen doen met IoT. Het maximaal aantal deelnemers is 15.

Data, tijd & locatie
De sessies staan gepland in de maanden november en december.  Elke sessie is van 12.00 tot 16.00 uur (start met lunch) en heeft een centraal thema. De data en locaties zijn nader te bepalen, maar altijd inspirerend, IoT gerelateerd en in het westen van het land.

Meer informatie
https://www.davinc3i.com/davinc3i-community-series-2-internet-of-things-in-de-sierteeltsector/

Bron: Greenport Aalsmeer


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven