Kasgroeit organiseert workshop, 18 oktober

"Leren op de werkvloer: Wat activeert medewerkers?"

Op donderdag 18 oktober organiseert Kasgroeit de workshop 'Leren op de werkvloer: Wat activeert medewerkers?' speciaal voor leidinggevenden die het beste uit hun medewerkers willen halen. 

Leren is een continu proces dat niet stopt na het afronden van een vakopleiding. Als we het over leren hebben denken we snel aan naar school gaan of het volgen van een cursus. Maar het is het werk zelf dat het meest kan leiden tot leren. Wil jij samen met jouw collega’s een leercultuur stimuleren? Onderzoek dan vooral wat je kan doen in de contactmomenten met je collega’s. Mensen leren door dingen te doen die ze nog niet eerder deden: Bijvoorbeeld door het doen van nieuwe taken en het oplossen van problemen. De werkplek is juist een uitstekende leerplek zonder daar heel veel extra moeite voor te doen. Bijkomend voordeel: de kosten zijn nihil.

Als leidinggevende speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van je medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers nieuwe ontwikkelingen oppakken, meegroeien met het bedrijf en niet vastroesten? Welke factoren spelen hierbij een belangrijke rol? Hoe creëer je een leergierige sfeer? Wat is hierin je eigen rol? In de workshop krijg je antwoord op al je vragen betreffende leren op de werkvloer.

De workshop wordt georganiseerd op 18 oktober 2018  om 13.00 uur - 17:00 uur, Louis Pasteurlaan 6,  2719 EE, Zoetermeer. De workshop heeft plek voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is gratis maar alleen bestemd voor medewerkers vallend onder de cao glastuinbouw. Aanmelden kan hier.

Tijdens de workshop gaat Anouk Groen, van 2Knowhow op een actieve manier aan de slag met hoe jij leren tijdens het werk kunt bevorderen. Simpele aanpassingen hebben vaak al een groot effect. 

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van Kasgroeit

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven