Waterdrinker organiseert GTC Days in Green Trade Center

Van zondag 4 tot en met vrijdag 9 november, voorafgaand en tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair, organiseert Waterdrinker Aalsmeer in samenwerking met Royal FloraHolland, BBH en VBW de GTC Days in het Green Trade Center (GTC). Een week lang staat het GTC in het teken van speciale activiteiten, lezingen van experts en creatieve presentaties en dat tussen de meest bijzondere bloemen en planten, die gelijk kunnen worden ingekocht.


Programma
Het volledige programma blijft nog even een verrassing, maar de aftrap vindt plaats op zondag. De woensdag is traditiegetrouw Bloemistendag. De dag start bij Waterdrinker, waar RFH de groeiplatformen zal toelichten en BBH de vertaling hiervan in campagnes. Een Green Safari in het GTC met vele voorbeelden van productpresentaties en een bezoek aan de RFH en BBH stand op de Trade Fair staan ook gepland. Woensdag en donderdag zijn de Tuincentradagen. De laatste hand wordt nu gelegd aan het Tuincentrumprogramma door de verschillende branchepartijen. Meer informatie hierover volgt op: www.waterdrinker.nl

Start nieuw seizoen
De insteek van de GTC Days is de kick-off van het komend seizoen met presentaties van producten en trends die dan bepalend zijn. De nieuwe locatie vormt de inspiratiebron voor het GTC Days event, dat de beurs ‘Our World of Plants’ vervangt. De focus zal als vanouds liggen op beleving en inspiratie met speciale aandacht voor noviteiten.

Combinatie RFH Trade Fair
De moeite waard is om een bezoek aan de GTC Days te combineren met de Royal FloraHolland Trade Fair. Dus noteer alvast: de allereerste editie van de GTC Days van 4 t/m 9 november in het Green Trade Center.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven