Prominent Brainiacs is Tuinbouwkenner 2018

Donderdag 13 september won het telersteam Prominent Brainiacs de Ranking The Growing Kennisbattle. Ze mogen zich een jaar lang de Tuinbouwkenner van Nederland noemen. Tijdens de Kennisbattle kwamen tuinbouwgerelateerde vragen voorbij in rondes over Ziekten & Plagen, Teelt & Gewas, Energie & Klimaat, Techniek & Kassenbouw en Markt & Ondernemen. Het geheel werd afgesloten met een tuinbouw gerelateerde muziekronde.

In totaal deden elf teams mee aan de Kennisbattle. Elk team bestond uit vijf telers met teams uit heel het land. De winnaar van 2017, Jan Valstar van Star Orchids, overhandigde de AgroEnergy-wisselbokaal aan het winnende team van telersvereniging Prominent. De Veldwerk Uitzendbureau-publieksprijs werd gewonnen door Etwin Grootscholten en Frans Pijls van GreenPoint.

Het evenement, dat georganiseerd wordt door KAS Tuinbouwcommunicatie, Goedemorgen Sierteelt, Goedemorgen Groente en Hortibiz, vond dit jaar voor de eerste keer plaats in strandtent Zomertent, waarbij een buffet werd aangeboden door AgroEnergy. In 2011 was de eerste editie toen nog de beste tuinbouwondernemer werd verkozen. Dit is het tweede jaar dat Ranking The Grower in nieuwe stijl plaatsvond als Kennisbattle.

bron: KAS Tuinbouwcommunicatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven