Variëteiten Florist Holland in de prijzen in Moskou

Florist Holland is de trotse winnaar van de Novelty of the year award met Standaard Gerbera’s Glossy en Jetset, uitgereikt op de Flower Expo in Moskou. De Flowers Expo organisatie kent twee belangrijke onderscheidingen; het beste kwaliteitsproduct en de noviteit van het jaar. De selectiecommissie bestaat uit een vakjury en een publieksjury.

Jetset is een van de standaard Gerbera-introducties voor het komende seizoen. Een perzikkleurige Gerbera met een zwart fluwelen bloemhart. Deze semi-dubbele Gerbera heeft een extra grote bloem. De houdbaarheid van Jetset is naar eigen zeggen superieur. En als laatste, maar zeker niet als minste, deze Gerbera is een echte blikvanger in gemixte boeketten en dozen.

Glossy is een roze gekleurde standaard Gerbera met een helder groen bloemhart. Glossy heeft een semi-dubbele bloem met sterke bloembladen en stevige bloemstelen.

Oordeel zelf
Wilt u Glossy en Jetset in volle bloei zien? Dat kan in de showkas op het bedrijf in De Kwakel. Naast Glossy en Jetset staat het volledige commerciële assortiment in bloei. De deuren staan ​​altijd open, maar tijdens de Huisshow van 5-9 november 2018 zijn de presentaties extra indrukwekkend.

 

Voor meer informatie:
Florist Holland B.V.
Dwarsweg 15
1424 PL De Kwakel
T: +31 (0)297 328 229
E: info@floristholland.com
www.floristholland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven