Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wint Tuinbouw Ondernemersprijs 2017?

Op 11 januari wordt in Keukenhof voor de 31e keer de Tuinbouw Ondernemersprijs uitgereikt aan de ondernemer die het beste presteert op innovatief en duurzaam ondernemerschap.



De genomineerde bedrijven zijn Bunnik Plants uit Bleiswijk, Green Specialties Holland uit Lierop en Jac. Uittenbogaard & Zn. (JUB Holland) uit Noordwijkerhout.

Het thema van de bijeenkomst op 11 januari is ‘Familiebedrijven, de kunst van succesvol overdragen’. Het actuele thema wordt toegelicht door Prof. Pursey Heugens van RSM Erasmus University. Zijn onderzoek ‘Nieuw bloed, nieuwe koers’ bevat een aantal pittige conclusies. Heugens geeft aandachtspunten voor het succesvol overdragen van een familiebedrijf. In een paneldiscussie zullen drie jonge ondernemers, Joyce Lansbergen van LG Flowers, Erwin van der Lans van Lans en Dirk Ebben van Boomkwekerij Ebben vertellen wat hun ervaringen zijn met bedrijfsovername. Tijdens deze bijeenkomst worden de jaarcijfers van de sector gepresenteerd.



Voor meer informatie, bezoek de website, de Facebook pagina of het Twitter account van de Tuinbouw Ondernemersprijs.





Publicatiedatum: