Sobolj en Flowers by Macheliuk bezegelen strategische samenwerking

Goed nieuws over zakelijke strategische samenwerkingen tussen Nederlandse en Russische partijen leest u niet elke dag. Velen denken dat het met de Russen lastig zaken doen. Dat dit niet zo hoeft te zijn bewijst de jarenlange vruchtbare relatie die Sobolj en Flowers by Macheliuk hebben ontwikkeld. Gisteren werd deze samenwerking bezegeld met een officieel strategisch partnerschap.


 
Flowers by Macheliuk behoort tot de top 3 Russische importeurs en groothandelelaren en is zeer vooruitstrevend in de aanpak van marketing en verkoop. Al 5 jaar lang werkt Sobolj nauw samen met het commerciële team van dit miljoenenbedrijf, om projecten ter promotie van Nederlandse sierteeltmerken te realiseren. Daarbij zorgt Flowers by Macheliuk er steevast voor dat de belangstelling, gegenereerd voor een merk, vertaald wordt in verkopen door het kanaal heen.


 
Op deze manier heeft men mooie projecten gedaan voor de modeshows van Slava Zaitsev, verschillende seminars voor modern bloemschikken georganiseerd en jaarlijks de meest spectaculaire bloemwerken gemaakt om de aandacht te trekken tijdens de FlowersExpo. En ook dit jaar werkten Sobolj en Flower by Macheliuk weer samen op de FlowersExpo in Moskou (11-13 september).Het moment werd aangegrepen om de reeds bestaande samenwerking formeel vast te leggen. "Door de ondertekening van de strategische samenwerkingsovereenkomst hebben we de spelregels van onze gezamenlijke projecten vastgelegd, in het belang van goede commerciële resultaten voor de Nederlandse klanten van Sobolj”, zegt directeur-eigenaar van Sobolj, Natasja Mironova.
 


Over Sobolj
Sobolj richt zich op verkoopbevordering voor Nederlandse sierteelt op de Russische markt. Dit wordt vormgegeven door vertegenwoordiging op beurzen, evenementen, artikelen en sociale media (Facebook, Istragram en het Russische VKontakte) en het platform Flower Experience. Sobolj bereikt voor haar opdrachtgevers duizenden volgers in Russischtalige gebieden. In alle communicatie wordt op een originele manier de Nederlandse sierteelt verbonden aan de Russische cultuur en smaak. Door jarenlange ervaring in deze branche heeft Sobolj de beste contacten met Russische importeurs en groothandelaren en heeft ook vooraanstaande bloemenarrangeurs aan zich weten te binden.


Voor meer informatie:
Sobolj
Natasja Mironova
Postbus 2622
1000 CP Amsterdam
+ 31 (0) 299 40 1582
natasjamironova@sobolj.eu
sobolj.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven