Hein Bemelmans nieuwe voorzitter Seed Valley

Hein Bemelmans volgt Jan Willem Breukink op als voorzitter van Seed Valley. De bestuurstaken worden overgedragen tijdens het tienjarig jubileum van Seed Valley.

Hein Bemelmans, Directeur Marketing & Sales van Enza Zaden, is opgegroeid in de tuinbouw en heeft er zijn carrière opgebouwd. Sinds 2006 is Hein actief in de zaadindustrie. Na een eerdere deelname in het bestuur van Seed Valley maakt hij dit jaar zijn comeback als voorzitter. Hij volgt Jan Willem Breukink op die zijn bestuurstaken overdraagt tijdens het tienjarig jubileum van Seed Valley.

Van sectorinitiatief naar sterke merknaam
Hein: “In tien jaar heb ik Seed Valley zien ontwikkelen van een sectorinitiatief naar een sterke merknaam voor een succesvolle sector in Noord-Holland. Het levert een belangrijke bijdrage aan de aantrekkingskracht die wij als werkgevers op studenten en toekomstige werknemers hebben. Dat is goed voor de toekomst van de bedrijven, onze medewerkers en ook voor de toekomst van de regio.”

Jan Willem Breukink was sinds 2014 voorzitter van Seed Valley. Als voormalig CEO van Incotec zette hij zich in voor het versterken van het imago van de gehele bedrijfstak. Onder leiding van Jan Willem is het Seed Valley netwerk in de afgelopen jaren verder uitgebreid met nieuwe partners en activiteiten. Als ambassadeur was hij ook te zien in de tv-uitzending: De Wereld draait Door.

Bron: SeedValley

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven