Air So Pure gehighligt bij Waterdrinker en op TV

Oktober, maand van de luchtzuiverende plant

Zondag 16 en maandag 17 september start de kick off van de Oktober-Air So Pure maand in het Waterdrinker GTC (Green Trade Center) in Aalsmeer. In oktober wordt in diverse media, waaronder het Tv-programma De Grote Tuinverbouwing, volop aandacht besteed aan wat (Air So Pure) planten voor ons doen. Vooruitlopend op de media aandacht, kan de vakhandel zich laten informeren en inspireren in het GTC om in te spelen op mogelijke consumentenvragen.Air So Pure activiteiten in het GTC
Op diverse plaatsen in het GTC wordt het gezonde effect van planten benadrukt. In het Expohouse (entreegebied) worden bijvoorbeeld Meet & Greets verzorgd. In het LAB is meer te zien over de luchtzuiverende kwaliteiten van planten. Tussen de planten zelf staat een inspirerende productpresentatie.
  • Op zondagochtend 16 september (vanaf 09:00 uur) is groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers in het GTC aanwezig om te vertellen over het belang van planten in huis. Air So Pure kwekers informeren bezoekers persoonlijk over specifieke planteigenschappen.
  • Op maandagochtend 17 september (vanaf 09:00 uur) benadrukt het Longfonds in het Expohouse het belang van een gezonde leefomgeving en vertellen Air So Pure kwekers over de link die hun planten hiermee hebben. 
  • Op beide dagen kunnen bezoekers op de foto met het inmiddels bekende ‘Air So Pure plantenmeisje’ en deelt zij een leuk presentje uit.
Ook de komende weken zal regelmatig een Air So Pure kweker aanwezig zijn voor een GTC Meet & Greet.

Longfonds
Net als bij de opening van het GTC in februari is het Longfonds ook bij deze actie nauw betrokken. Planten en het Longfonds hebben een directe link met elkaar. Zo ademen we elke dag ruim 10.000 liter lucht in. Een ongezond (binnen)klimaat kan tot gezondheidsklachten leiden. Daarom is niet alleen regelmatig ventileren belangrijk voor een gezonde leefomgeving, maar ook planten in huis leveren hieraan een bijdrage. De opbrengst van de verkoop van de Air So Pure planten komt ten goede aan het Longfonds.

bron: Waterdrinker

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven