Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlanders hebben de overhand op Flower Expo Poland

Deze dagen vindt in Warschau voor de derde maal de Flower Expo Poland plaats. Een bedrijf of 60 is present, waarvan ruim de helft bestaat uit Nederlandse kwekers en handelsbedrijven. Deze zijn onverminderd geïnteresseerd in de hard groeiende markt. Naar verluidt groeide de economie er over de afgelopen twee jaar met 23% en wisten de Hollanders sinds vorig jaar 30% meer af te zetten.


Nico Kortekaas, een van de op de beurs aanwezige sales managers bij FloraHolland, verzrgt voor een set kwekers de salespromotie. Nico doet dit voor Kwekerij Zeurniet, aanwezig met de sanseveria’s, Gebr. Valstar met de calathea’s, orchideeën organisatie Lotje&co, Steenbergen rozenkwekerij en Hortizon met de kalanchoes.


Helaas hebben we van BPnieuws verstek moeten laten gaan, maar zijn we uiteraard benieuwd naar het verloop van de beurs. Meer informatie over de Expo vindt u hier.



 

Publicatiedatum: