Avalance+ familie uitgebreid met lichtroze mutant

Zeer lichtroze bloemblaadjes, aan de buitenkant sprookjesachtig groen geaderd, op een sterke sierlijke steel - bij kweker Van den Berg Roses wisten ze niet wat ze zagen toen ze deze mutant van Dümmen Orange's Avalanche+ in de kas aantroffen. "De kleur is heel bijzonder," zegt commercieel manager Jos van der Meijs van Van den Berg Roses. "Hij doet denken aan roze champagne en de balletschilderijen van Degas. We wisten meteen dat we ermee verder wilden. Na ruim een jaar testen om er zeker van te zijn dat de roos aan onze hoogste eisen voldoet, is Adore Avalanche+ nu klaar voor de markt. We zijn heel trots dat we deze topper aan ons assortiment kunnen toevoegen."De roos die altijd helemaal opengaat
Avalanche+ is een Nederlandse roos die al vele prijzen heeft gewonnen. De roos, gecreëerd door topveredelaar Dümmen Orange, is zeer sterk, biedt een indrukwekkend vaasleven tot wel 14 dagen en heeft een unieke eigenschap: de grote knop bloeit altijd helemaal open. Daarnaast heeft Avalanche+ prachtig zacht kruidachtig blad, stelen met verrassend weinig doorns en een geweldige uitstraling die al vele royal en celebrity bruiloften heeft gesierd. De roos is jaarrond verkrijgbaar is in wit en diverse pastelkleuren, waaronder nu dus ook het prachtige, warme poederroze van Adore+.
 
Aanbiddelijke zachtheid
Door de romantische uitstraling is Adore Avalanche+ zeer geschikt voor bruidswerk en subtiele Valentijnsarrangementen. Daarnaast is het een elegante aanwinst voor mono en gemengde boeketten die om wat glamour vragen. De kleur matcht prachtig met roze, rode en perziktinten en krijgt extra allure met goudkleurige accenten. De roos heeft een doorsnee van 6 tot 7 cm, de steellengte ligt tussen de 40 en 80 cm. Adore Avalanche+ is jaarrond verkrijgbaar.

Voor meer informatie
Dümmen Orange

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven