Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe website Nolina Kwekerijen online

"Nieuwe bedrijfsvideo moet nieuwe medewerkers werven"

In samenwerking met Lucas Jansen van Flower Academy heeft Nolina Kwekerijen een nieuwe bedrijfsfilm geproduceerd, waarin we alle facetten van het bedrijf aan bod komen. "Wij hopen met deze film ook nieuwe medewerkers te werven, zodat we de komende jaren met enthousiaste, vakopgeleide mensen ons bedrijf verder kunnen ontwikkelen."



“De verkoop van onze producten blijft veranderen door de digitalisering en andere nieuwe ontwikkelingen. Met de nieuwe website zetten we een belangrijke stap om deze ontwikkelingen te kunnen blijven volgen en ons daarop aan te passen,” verklaart Peter van den Ham, Sales Manager van Nolina Kwekerijen B.V.



Daarnaast is Noline in een nieuw online jasje gestoken. Samen met websitebouwer Avantage is een geheel nieuwe website gebouwd, die naast een overzicht van het productaanbod ook het laatste bedrijfsnieuws en een grote hoeveelheid beeldmateriaal laat zien. "Een belangrijke focus van de nieuwe website is dan ook het tonen van beleving en sfeer om zo de consument te laten zien wat onze planten aan zijn of haar inrichting van huis en tuin kunnen toevoegen."

Voor meer informatie:
Nolina Kwekerijen
Oudendijkseweg 11
2481 KE Woubrugge
T: +31 (0)172 518 265
F: +31 (0)172 519 544
E: sales@nolina.nl
www.nolina.nl
Publicatiedatum: