Eerste Lisianthus Eventboek gepresenteerd bij de VBW Flowercup

Lisianthus The Special Flower, het promotiecollectief voor de Nederlandse Lisianthussector, heeft gisteravond de eerste exemplaren van het Lisianthus Eventboek uitgereikt aan de bloemisten tijdens de VBW Flowercup “Florall Inspiration” in Veenendaal.Het 100 pagina’s tellende hardcover boek met de titel Events staat vol met inspirerend gefotografeerde boeketten en bloemwerk die de schoonheid en kracht van Lisianthus laat zien. De lezer wordt in het boek meegenomen op een reis van event naar event. Van de sterke symboliek van Lisianthus, naar de liefde en het huwelijk, de feestdagen, de seizoenen tot het afscheid, het boek is een complete belevenis geworden.

De foto’s voor het Eventboek zijn tijdens verschillende fotoshoots op veel plaatsen over de hele wereld geschoten. Het boek wordt verspreid onder telers, groothandelaren en bloemisten die de foto’s en het materiaal van de fotoshoots gratis kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor hun eigen site of Facebookpagina. Achterin het boek is het volledige Lisianthus assortiment opgenomen, gesorteerd op type en kleur.

Bent u ook geïnteresseerd of wilt u meer weten over het Lisianthus Eventboek, neem dan contact op via info@2dezign.nl of www.lisianthus.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven