Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paleis Het Loo gaat 'buiten de perken' tijdens de September Tuinmaand

Paleis Het Loo zet in september de tuinen weer volop in de schijnwerpers waarbij publiek een kijkje kan nemen op plaatsen die normaal niet toegankelijk zijn. Op donderdagen en vrijdagen worden bezoekers ‘buiten de perken’ meegenomen om samen met de tuinconservator of tuinbaas de eigen Kwekerij en Floriskas te bezichtigen. Ook kan er een kijkje worden genomen in de Pompenkelder om alles te weten te komen over de werking van de fonteinen en bij de stallen laten de bloemisten van Paleis Het Loo zien hoe een koninklijk boeket wordt geschikt.


 
De tuinrondleidingen staan de hele maand in het teken van het smakelijke thema ‘Een tuin om op te eten!’ en op alle dagen is via een buitenlift het dak toegankelijk voor een koninklijk uitzicht op de paleistuinen. Van donderdag t/m zondag is er een high-tea actie en voor scholen is er een speciaal lesaanbod. Het laatste weekend van de September Tuinmaand wordt feestelijk afgesloten met muziek en een kleine tuinbeurs.
 
Klik hier voor meer informatie en het volledige programma .

Publicatiedatum: