Online cursus over business development in Biobased Economy

Stel: u heeft een goed idee waarmee u geld verwacht te verdienen in de Biobased Economy. Maar hoe realiseert u dat plan? De MOOC Biobased Business Development van het Centre of Expertise Biobased Economy (CoEBBE) helpt.

Wie een nieuw business idee heeft, moet zich talloze vragen stellen, zoals: hoe krijg ik mijn idee bij mijn klanten in beeld, wat mag ik wel/niet en heb ik financiering nodig? Business Development op het gebied van Biobased Economy brengt nóg meer vragen met zich mee.

Daarom besloten CoEBBE van Avans Hogeschool, HZ University of Applied Sciences en Hogeschool InHolland een Massive Open Online Course (MOOC) te ontwikkelen over Biobased Business Development. De online cursus bestaat uit acht lessen die deelnemers in hun eigen tempo kunnen volgen.

Omdat we aan de vooravond van de Biobased Economy staan en de agrarische sector daar mooie kansen heeft liggen, heeft Greenport West-Holland, naast Provincie Zeeland, zowel financieel als in tijd een bijdrage geleverd voor de ontwikkeling van deze MOOC. MOOC's zijn nieuwe leermethoden die passen in de verdere kennisontwikkeling en 'Leven Lang Leren' – strategie'.

Projectmanager Biobased van de Greenport, Willem Kemmers: "Het is belangrijk dat bij het uitwerken van goede ideeën de kansen optimaal benut worden. Met een goede voorbereiding vergroot je de kansen op succes. Daarom ondersteunen we de ontwikkeling van deze MOOC die zowel voor ondernemers als voor studenten gratis is te volgen."

De MOOC is in de loop van september online. Meer info op www.coebbe.nl/content/moocs.

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven