IPP Holland breidt PC-serie verder uit

Interplast Plastic Products, kortweg IPP, bestaat uit een Nederlandse en Poolse vestiging waar op ruim 40 spuitgiet machines, gelijkelijk verdeeld over beide vestigingen, bloempotten, plantcontainers, boomcontainers en trays worden geproduceerd.

Na de overname van AKG Hortiproducts eind 2015 is de productiecapaciteit van de Nederlandse vestiging in Vroomshoop verdrievoudigd. Dat heeft veel voeten in de aarde gehad, echter in zeer korte tijd is het AKG gedeelte geïntegreerd binnen IPP Holland BV.Eigenaar-directeur Henk Aufderhaar is ondertussen doorgegaan met wat hij al ruim 30 jaar doet, namelijk het ontwikkelen en produceren van nieuwe producten voor de sierteelt. Zo is recentelijk de PC-serie uitgebreid met een 17cm 2,3L; 19cm 3,4L; 21cm 4,6L; 23cm 6L; 24cm 7L en 27cm 10L.


Voorbeelden uit de PC serie

De extra hoge kraag geeft de potten een moderne uitstraling. De potten laten zich perfect verwerken met automatische oppotmachines. Bovendien zijn ze door de brede rand onder de kraag prima te verwerken met vorken.
De pot heeft een kruisbodem met acht ronde horizontale gaten die bodemcontact maken en acht hoger gelegen ronde horizontale gaten, die samen met de vier diagonale vierkante gaten zorgen voor een perfecte ontwatering en beluchting.

Voor meer informatie:
IPP Holland B.V.
Sluiskil 6
7681 KD Vroomshoop
T: 0546 – 64 72 55


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven