Opti-flor opent deuren voor werkzoekenden

Op vrijdag 28 september en zaterdag 29 september a.s. opent orchideeënkweker Opti-flor haar deuren voor werkzoekenden. Met een toegankelijke en informele kennismaking hoopt Opti-flor potentiële werknemers aan te trekken en hen kennis te laten maken met het bedrijf.

Tijdens beide dagen zullen er onder andere rondleidingen gegeven worden door het bedrijf en zullen er medewerkers uit diverse disciplines aanwezig zijn om vragen aan te stellen of gewoon even kennis te maken. Geïnteresseerden hoeven zich niet van te voren aan te melden, maar kunnen op basis van inloop langskomen. Op vrijdag 28 september staan de deuren open van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag 29 september van 09:00 tot 12:00 uur.

Week van het Werk
Het Wervingsevent wordt gehouden in aansluiting op de ‘Week van het Werk’ van WOS media, waar Opti-flor dit jaar in participeert. Van maandag 24 september tot en met zondag 30 september staat regio Westland in het teken van het ‘Week van het Werk’. Dit is een project van WOS Media, waarin ‘werk’ in de breedste zin van het woord aan bod komt. In die week worden er o.a. radio-interviews gehouden en ’s avonds is een videoreportage over Opti-flor te zien op WOS tv.


Voor meer informatie:
Opti-flor
Madeweg 78a
2681 PN Monster
T: 0031 (0)174 705110
E: info@optiflor.nl
www.optiflor.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven