Aqua! terug van weggeweest bij Nice2Get

Rozenkwekerij Nice2Get! heeft besloten om het areaal Sweet Harlequin te halveren en alleen nog in Naaldwijk aan te voeren. Een teruglopende vraag vanuit de markt naar de meerkleurige roos ligt hieraan ten grondslag.

“Jaarlijks wisselen wij zo’n 15 procent van onze gewassen. Daarmee voorkomen wij dat ons gewas oud wordt en kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt. Wij zien al even dat de Sweet Harlequin aandeel verliest, waarop we hebben besloten om in areaal terug te gaan”, aldus Robert Koot.De vrijgekomen ruimte zal worden opgevuld met de Aqua! en Maisie+, die we onlangs aan ons assortiment hebben toegevoegd. “We zien in de eerder door ons geteelde Aqua! een mooie aanvulling op ons huidige assortiment. En dat wij er goed bekend mee zijn, is een mooie bijkomstigheid”, vult Ingrid Koot aan. Rond week 44 zullen de eerste rozen beschikbaar zijn op de klok.

Aangevuld met de Harlequin, Fifth Avenue!, Lazise!, Maisie+ en Bluez+ beschikt de kwekerij uit Nieuwveen over een uniek assortiment.

Voor meer informatie:
Nice to get
www.nice2get.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven