BDO nieuwste partner van World Horti Center

BDO Accountants & Adviseurs is als nieuwste partner aanwezig op de expositievloer van World Horti Center. Cees Uitbeijerse, partner bij BDO Haaglanden en tuinbouwspecialist: “Bij een internationale tuinbouw hotspot als World Horti Center, waar innovatie, onderzoek en duurzaam ondernemerschap samenkomen, hoort BDO ook aanwezig te zijn. Wij hebben veel ervaring in de flowers- en foodsector met de nadruk op het mkb/familiebedrijven. BDO is daarom graag zichtbaar in het hart van de tuinbouwsector om in contact te blijven met onze relaties in de regio. Bovendien past het internationale karakter van World Horti Center goed bij BDO, want met ons internationale netwerk van ruim 1.400 vestigingen in 158 landen hebben we veel kennis paraat.”


Cees Uitbeijerse van BDO en Mark Zwinkels van World Horti Center ondertekenen de participatieovereenkomst van World Horti Center

World Horti Center is hét mondiale kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouw en ontvangt jaarlijks ruim 25.000 vakbezoekers vanuit de hele wereld. World Horti Center levert een bijdrage aan de verbetering van het welzijn en welbevinden van mensen door oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van waterkwaliteit, voedselvoorziening, voedselveiligheid en duurzaamheid. World Horti Center heeft ruim 100 participanten op de expositievloer Food & Flowers en Techniek en Toelevering.

Voor meer informatie:
BDO Accountants & Adviseurs
www.bdo.nl/flowers-food
flowersenfood@bdo.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven