Nieuwe directie Veiling Rhein-Maas per 1 september 2018

Met ingang van 1 september 2018 worden Franz-Willi Honnen en Cees Hoekstra gezamenlijk als nieuwe directie ad interim bij Veiling Rhein-Maas benoemd.

Franz-Willi Honnen, sinds 2013 Geschäftsführer bij Landgard Blumen & Pflanzen GmbH, zal de rol van woordvoerder bij Veiling Rhein-Maas op zich nemen en Cees Hoekstra, momenteel Manager Digital Auctioning bij Royal FloraHolland, wordt bij de veiling verantwoordelijk voor commercie.


Foto (v.l.n.r.): Marc Schax, Christian Witte, Cees Hoekstra, Franz-Willi Honnen, Wim Habets

Na het aangekondigde vertrek van Uwe Bedenbecker zullen de twee ervaren managers gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing van Veiling Rhein-Maas en worden daarbij ondersteund door een driekoppig managementteam. Marc Schax neemt volgens plan per 1 september 2018 als procuratiehouder de functie van manager administratie voor zijn rekening. Daarnaast wordt Wim Habets benoemd tot manager commercie op het hoogste managementniveau. Christian Witte blijft manager logistiek.

Op basis van de succesvolle ontwikkeling van Veiling Rhein-Maas zullen Royal FloraHolland en Landgard samen met Franz-Willi Honnen en Cees Hoekstra de bouwstenen voor de succesvolle verdere ontwikkeling van de joint venture in een strategie review vaststellen en op basis daarvan ook de toekomstige vaste benoeming van de directie.

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven