Eén loket voor exclusieve assortiment Nederlandse kwaliteitsroos

Berg RoseS en Van der Drift Roses bundelen commerciële krachten

Met het oog op een steeds meer vraaggestuurde markt gaan de twee rozenbedrijven Berg RoseS en Van der Drift Roses een commerciële samenwerking aan. Per 1 september 2018 worden de krachten gebundeld, wat resulteert in het kunnen aanbieden van een breed pakket van 5 kleuren Avalanche+ en 9 specialties, aangevuld met de rode roos Red Naomi. Een compleet pakket dat verkrijgbaar is via het verkoopteam van Berg RoseS.Verandering binnen de sierteeltmark
De internationale sierteeltmarkt is in hoog tempo aan het veranderen. Systemen, databases en online kanalen zijn en worden toenemend een belangrijk hulpmiddel bij het aanbieden van producten. Door op commercieel gebied samen te werken, kunnen Berg RoseS en Van der Drift Roses een breed assortiment samenvoegen. In combinatie met een goed aanbodsysteem wordt er optimaal op de vraaggestuurde markt ingespeeld.Verkoop via Berg RoseS
Per 1 september 2018 wordt het assortiment als pakket aangeboden via Berg RoseS, waardoor het bedrijf het exclusieve assortiment van grootbloemige rozen beschikbaar heeft voor alle klanten. Via het realtime voorraadsysteem en een VMP koppeling worden de rozen direct vanuit de voorraad besteld. Door de centraal gelegen locaties in Honselersdijk en Delfgauw kan er snel en vers geleverd worden.


Van den Berg RoseS
Van den Berg Roses, een naam die staat voor een van de belangrijkste grootste internationale rozenkweker van Nederland. Een naam die staat voor kwaliteit op alle fronten, het hele jaar rond. Van den Berg RoseS heeft haar hoofdvestiging in Delfgauw. Buiten Nederland zijn er kwekerijen in Naivasha (Kenia) en in Kunming (China). In Nederland teelt Van den Berg RoseS grootbloemige rozen op 160.000 m2. De in Nederland geteelde rozen worden onder de merknaam Berg RoseS verhandeld. Door de grote verscheidenheid aan kleuren passen deze rozen bij elk memorabel moment in het leven. Vijfennegentig procent van de rozen zijn bestemd voor de internationale markt en vinden hun weg naar bloemenspeciaalzaken van Moskou tot Los Angeles en van Oslo tot Singapore.
 
Van der Drift Roses
Van der Drift Roses uit Kwintsheul is al bijna 20 jaar vooruitstrevend bezig en streeft het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau in de markt na. Haar afzetmarkten liggen verspreid over Europa. Van der Drift Roses heeft in 2007 haar oog laten vallen op Red Naomi. Deze prachtige grote rode roos met een knopdiameter tussen de 9 en 14 cm, geven zij alle zorg en aandacht die het verdient. Sinds 2018 zijn we in staat het kasklimaat boven ons jonge gewas volledig te beheersen met een airco, zodat we minder afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Voordat de rozen verwerkt worden, zijn ze minimaal 20 uur gekoeld. Hierdoor verbetert het vaasleven en wordt de uniformiteit van de bos vergroot.

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven