Rozenkwekerij Bernhard klaar voor rentree met Avalanche+

Na een periode van zeven maanden waarin de kwekerij en het gewas Avalanche+ zijn vernieuwd, is het dan bijna zo ver. Op maandag 3 september brengt rozenkwekerij Bernhard haar vernieuwde Avalanche+ rozen op de markt: Premium Avalanche+."De jarenlange kennis en ervaring opgedaan uit de eerdere ’Avalanche+’ teelten brengt ons in de positie om te excelleren in kwaliteit", zo laat de kweker weten. "Het afgelopen jaar is er geïnvesteerd in een verhoogd lichtniveau, waardoor de zomer beter nagebootst kan worden. Dit garandeert een goede uitbloei en houdbaarheid."

Winnen op betrouwbaarheid’
Bernhard kiest voor de specialisatie van één teelt, wat naar eigen zeggen resulteert in een optimale beheersing van alle bedrijfsprocessen en moet leiden tot een 100% betrouwbaar product.Duurzaam ondernemen
Bernhard Premium is onderdeel van de Bernhard Group waarbij meerdere ondernemingen van verschillende sierteelt producten de energiebehoefte zelf opwekken, hergebruiken en terug leveren. Komend jaar investeert Bernhard in een nieuw aan te leggen aardwarmteproject en zonnepanelenproject. Hierdoor kan een groot deel van zowel de warmte als elektra duurzaam opgewekt worden.

Vragen en contact:
Bernhard Premium
Rob Meijdam
+31 6 23 29 41 05
E: rob@dutchflowersupport.nl
www.bernhard.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven