Hartmut Awißus 20 jaar Javo-dealer van Duitsland

Twee decennia lang is Hartmut Awißus Speciaalmachines uit Augustfehn II, een buurtschap in het Noordwest-Duitse Apen, Javo dealer en levert op maat gemaakte oplossingen aan kwekerijen in heel Duitsland.Hartmut Awißus: ‘In mei 1998 ben ik in een garage begonnen met alleen een klein bestelbusje. Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid. Ondertussen telt het vier medewerkers en hebben we niet lang geleden de vierde bedrijfshal in gebruik genomen. Toen ik het bedrijf startte, had ik al achtentwintig jaar ervaring met de machines van Javo. Daardoor was ik overtuigd van hun kwaliteit en heb ik voor een samenwerking met Javo gekozen’.

Naast de verkoop van nieuwe Javo machines voert Hartmut Awißus ook reparaties en onderhoud uit aan bestaande systemen. Door de vriendelijke en professionele benadering heeft het hechte familiebedrijf de afgelopen jaren een bijzonder grote groep loyale klanten opgebouwd. De ruime ervaring met Javo potmachines, tray-automatisering en grond- en robotsystemen stelt Awißus in staat zijn klanten een complete oplossing te bieden voor iedere automatiseringswens.

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september zijn er open dagen bij Hartmut Awißus. Tijdens deze dagen zal ook Bert Miggelenbrink, Area Manager van Javo uit Noordwijkerhout (NL) aanwezig zijn om de nieuwe ontwikkelingen van Javo machines toe te lichten.

Voor meer informatie:
Javo
Bulb Trade Park 1
2211 SW Noordwijkerhout
T: +31 (0)252 343 121
www.javo.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven