Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een gasvrije verwarmingsinstallatie voor Van Vugt Kruiden

Calor Holland BV heeft de opdracht verworven voor de levering en montage van de kasverwarmingsinstallatie van de nieuwbouw bij Van Vugt Kruiden te Ridderkerk. De installatie verwarmt buiten de kweekkas tevens een demokas en de kantoorruimten.



Jean-Pierre Schenkeveld: "Bij het aangaan van de engineeringsopdracht stond het woord 'Duurzaamheid' met kapitale letters bovenaan. De wens vanuit de opdrachtgever bestond uit het realiseren van een installatie zonder de inzet van fossiele brandstoffen zodat op deze wijze direct ingespeeld wordt op de Energietransitie 2050. Wij hebben een installatie ontworpen waarbij de zonnepanelen en de restwarmte van de koelcellen, in combinatie met een uitgekiend ontwerp van lage temperatuurnetten, geïntegreerd zijn in een gecombineerd LT- en HT-verwarmingssysteem. Als jong bedrijf zijn wij Van Vugt Kruiden erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen".

Voor meer informatie:
Calor Holland B.V.
Nijverheidsweg 20 P
2821 AW Stolwijk
Tel: +31 182 60.48.71

Publicatiedatum: