Suntory Flowers ontvangt Horticulture Innovation Award

Suntory Flowers heeft op 15 augustus de Horticultural Innovation Award van de International Society for Horticultural Science (ISHS) tijdens diens algemene vergadering in ontvangst genomen. Het evenement vond gelijktijdig plaats met het International Horticultural Congress in Istanbul, Turkije, waarbij 1800 vertegenwoordigers uit 89 landen aanwezig waren.


Van links naar rechts:  Dr. Roderick A. Drew, voorzitter van ISHS; Yasunori Yomo, hoofd onderzoek, ontwikkeling en productie bij Suntory Flowers en Masahiro Yamada, veredelaar bij Suntory Flowers

De prijs is de hoogste erkenning die het ISHS Council uitreikt aan een persoon of instituut dat een uitzonderlijke bijdrage aan de innovaties binnen de tuinbouwsector heeft geleverd. De prijs wordt overhandigd aan degenen die innovatieve ideeën hebben om nieuwe producten en dienst te creëren die de de tuinbouwsector op internationaal niveau verder kunnen ontwikkelen.Voor Suntory Flowers waren Yasunori Yomo, hoofd onderzoek, ontwikkeling en productie en veredelaar Masahiro Yamada aanwezig. De prijs werd overhandigd door de voorzitter van de ISHS, Dr. Roderick Drew. Het was voor het eerst dat een bloemenkwekerij de prijs ontving.

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven