Herfstvrienden: plantcombinaties voor de herfst

'Convenience' zit in de lift. Met het oog daarop biedt Selecta One een breed assortiment planten in verschillende plantencombinaties, die van de consument geen enkele inspanning vergen. Onder de naam Herfstvrienden maakt men er promotie voor.


Deze mix staat 2 weken op

Hiertoe is geteste met een mix van lavendel en een uitgebreid gamma aan potanjers in combinatie met de geliefde nazomer- en herfstplanten. Deze combi's garanderen een aantrekkelijke uitstraling van midden augustus tot het einde van november.


Dezelfde plantencombinatie na 5 weken kweektijd.


En na 7 weken kweektijd.

Er zijn veel combinaties mogelijk en ze brengen kleur in de nazomer en de herfst. De mogelijke combinaties zijn bijna oneindig. Van productie- tot premium segment, in alle denkbare potmaten en kleurencombinaties: al de wensen van de markt kunnen worden vervuld. Bovendien zijn de combi's zo voorgesteld, dat hiervoor geen speciale kweekomstandigheden vereist zijn.

Vorige week op Plantarium, maar ook op de spoga+gafa in Keulen van 2 tot 4 september 2018, zal de veredelaar de Herfstvrienden aan het vakpubliek voorstellen.

Voor meer informatie:
Selecta One
www.selecta-­one.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven