Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 september - 31 oktober

Hortus Amsterdam gastheer IGPOTY 2018

In de herfstmaanden van 2018 is de jaarlijkse IGPOTY tentoonstelling te zien in de Hortus. De International Garden Photographer of the Year (IGPOTY) competitie en tentoonstelling wordt ieder jaar georganiseerd vanuit Kew Gardens in Londen en is ’s wereld grootste op het gebied van tuin-, en plantfotografie. Elk jaar doen duizenden fotografen uit binnen- en buitenland mee aan deze wedstrijd.


Een van de winnenden foto's, 'Mayflies' van fotograaf Petar Sabol uit Koratie. bron foto: website igoty.com

De tentoonstelling in Amsterdam toont een selectie van winnaars en genomineerden uit de competitie van dit jaar. Deze zijn geselecteerd in verschillende categorieën: van indrukwekkende macro’s tot mistige bossen en adembenemende landschappen. De foto tentoonstelling is in de Hortus te zien van t/m 31 oktober.

Gedurende deze periode worden er verschillende activiteiten rond het thema natuurfotografie georganiseerd in de Hortus. Houd hiervoor de activiteitenpagina in de gaten.

bron: Hortus
Publicatiedatum: