Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michiel F. van Ginkel nieuwe voorzitter bestuur Tuinbouw Ondernemersprijs

Michiel F. van Ginkel is aangetreden als nieuwe voorzitter van het bestuur van de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Hij volgt daarmee Nico Koomen op die na zes jaar afscheid neemt, conform het rooster van aftreden.



Michiel van Ginkel: ‘Als directeur van Royal ZON fruit & vegetables ben ik helemaal thuis in de groente- en fruitsector en weet ook wat er in de sierteelt speelt. Ik wil met deze functie innovatief ondernemerschap in de tuinbouw bevorderen. Ontwikkelingen gaan enorm hard en daar horen een aantal uitdagingen bij op het gebied van (duurzaam) ondernemerschap. Ik vind het boeiend om dit via de Ondernemersprijs te ondersteunen en te bevorderen. Nico Koomen heeft met enorm veel betrokkenheid de afgelopen zes jaar prachtige parels uit de sector gepresenteerd, gedragenheid gecreëerd vanuit de brede tuinbouwsector en de bijzondere winnaars en genomineerden een internationaal podium gegeven. Ik zal dat met veel plezier voortzetten’.

bron: Tuinbouw Ondernemersprijs
Publicatiedatum: