Plantarium & Groen-direkt nieuwe stijl van start gegaan

Tholen - Een tweetal dingen vallen de getrouwe bezoeker direct op. Plantarium is bij Groen-Direkt ingetrokken, zodat niet meer tussen beide gebouwen heen en weer gegolfkart hoeft te worden en, eenmaal binnen, merkt men op dat 'extra's' als inspiratiepleinen en creatieve floraliën ontbreken. De focus, zo is men de mening toegedaan, moet weer helemaal op de handel komen te liggen en de licht neerwaartse spiraal in standhouders en bezoekers worden omgebogen.


Darek Snieg, Vitroflora, dat met een van de nieuwe Echinacea variëteiten een zilveren medaille won.

Standhouders en bezoekers zijn vrijwel unaniem te spreken over deze nieuwe opzet, vooral over het briljante (maar om meer gevoelsmatige redenen tot nog toe tegengehouden) samenvoegen. Ook zijn niet weinig standhouders niet rouwig om het laten varen van de consumentendag op zaterdag hoewel daar meer verschillend over gedacht wordt.


Ivo Groot, Co Overduijn & Floris Tas, oftewel Floortje Helleboortje (“zo noemt zijn oma hem na een keer een Helleborus te hebben gekregen”).

Fotoreportage
Naast Russen, Polen, Fransen, Duitsers, Italianen en bezoekers uit nog exotischer oorden mochten ook wij weer een rondje over de beurs doen. Later volgt op deze plek een uitgebreid fotoverslag!


De flitsende entree

Ad & Annemarie van Heesbeen van Asra plant. Ad heeft een Euonymus “Goldmine” in de hand, Annemarie het paradepaardje "Mini Mels"

Marion Coenders met gaan roos de “Nostalgie"

De beurs is vandaag (tot 18 uur) en morgen (tot 16 uur) nog te bezoeken. Meer informatie vindt u hier.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven