Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floral Innovations lanceert fotobewerkingsservice voor de sierteelt

Floral Innovations heeft deze week het platform Floraphoto gelanceerd. Een snelle, eenvoudige en voordelige online fotobewerkingsservice voor de sierteelt. Van het perfecte plaatje voor een webshop, tot kwaliteitsfoto’s voor een brochure, veilingklok of beeldbank. Binnen 24 uur na uploaden staan de foto’s professioneel bewerkt en volledig naar wens van de klant weer klaar. Floraphoto maakt van elke foto het perfecte plaatje voor het maximale commerciële resultaat.



Goede productfoto’s zijn één van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle verkoop. Werken met verse bloemen en planten, waarbij elke partij uniek is, betekent ook werken met korte lijnen. Productafbeeldingen moeten daarom snel, eenvoudig en voordelig ontvangen kunnen worden. Met Floraphoto is het zo geregeld. Een foto kan al bewerkt worden vanaf €1,50 met volumekortingen bij bestellingen van meer dan 800 afbeeldingen per maand. Ook levert Floraphoto maatwerk in de vorm van gespecialiseerde bewerkingen.



De service is te vinden op https://floraphoto.io en zowel in het Engels als Nederlands beschikbaar.


Publicatiedatum: