24 augustus, Hazerswoude-Dorp

Kaartverkoop Holygreen Festival loopt dubbel zo hard als vorig jaar

De opbouw van het festivalterrein Holygreen is in volle gang. De entreepoort, de Groene Kroeg en het terras aan het water staan inmiddels. De mainstage is nog spectaculairder dan vorig jaar. Het podium gemaakt van houten blokpallets is ca. 9 meter hoog. Hier zullen onder andere Vato Gonzales, DJ Flow, Rio Valente, Boomistics en Fresh Coast hun beats laten klinken.


foto: Andrew Spring

Groene sfeer
Het hoofdpodium en het hele terrein is net als vorig jaar volledig aangekleed met bomen en planten met de hulp van diverse boomkwekers, die wederom bereid zijn geweest om “vriend” van het festival te worden. Maar er is ook een Algenbar, cocktailbar en verschillende foodtrucks. Dat alles met een groene twist. Ook kan men compleet uit zijn/haar dak gaan op een “bloementrip”.

Een andere hotspot is de Groene Kroeg, gebouwd van zeecontainers. Hier zullen DJ Jor-D en Piano & Pils een meezingfestijn verzorgen.Kaartverkoop
De kaartverkoop, laat de organisatie verder weten, loopt uitstekend. Tijdens de eerste editie kwamen er ruim 500 bezoekers, maar dit jaar stevent de kaartverkoop af op een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

Tickets
Tickets zijn te koop op www.holygreen.nl. Het festival vindt plaats op 24 augustus a.s., op het ITC Terrein/ Hazerswoude-Dorp. Tijden: 17.00 – 00.00 uur.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven