Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IT beveiliging: uitbesteden of in eigen beheer?

In grote organisaties moet vanzelfsprekend van alles beveiligd worden. Juist op het digitale vlak wordt dit al gauw een complexe aangelegenheid en dan rijst de vraag of je het zelf allemaal nog wel kunt bolwerken.

In een artikel in CIO Magazine, een vakblad voor de IT sector, worden twee partijen aan tafel geroepen die daar zo hun eigen keuzes in maken. De een besteedt het uit en dat is Royal FloraHolland. De ander, PharmaPartners, houdt e.e.a. het liefst in eigen beheer. En voor beiden, zo blijkt uit het artikel, is veel te zeggen.



Voor de fijnproevers, lees hier een onlangs geplaatste advertorial van Amazon Web Services, waarin Wilco van de Wijnboom, financieel manager bij Royal FloraHolland, vertelt over de manier waarop dit systeem (waarop de veiling recentelijk is overgegaan) de miljoenen dagelijkse transacties in goede en vooral veilige banen leidt.
Publicatiedatum: