"“Gekweekt in Nederland"

Landgard breidt herkomstcertificering uit voor Nederlands product

Na de introductie en de uitbreiding van het label “Gekweekt in Duitsland” voor de Duitse productie van nationale en regionale aangesloten bedrijven van Landgard begint Landgard nu met een vergelijkbare herkomstcertificering voor de Nederlandse aangesloten bedrijven.
 
Landgard breidt de gevestigde certificering “Gekweekt in Duitsland” nu ook uit naar de producten van de aangesloten bedrijven uit het buurland Nederland, zodat de handel zijn klanten een beter overzicht over de herkomst van de aangeboden producten kan bieden. De productie van het groeiend aantal Nederlandse telers van Landgard is vanaf nu in één oogopslag als “Gekweekt in Nederland” herkenbaar. In de focus staan daarbij vooral bij de start typisch Nederlandse kwaliteitsproducten uit het bloemen- en plantensegment, zoals tulpen, bolgewassen of kamerplanten.
 
"Consumenten willen tegenwoordig weten waar de producten vandaan komen die ze kopen. Wij kunnen met trots zeggen waar met hart en ziel en knowhow hoge kwaliteiten worden geproduceerd en waar ze in Europa vandaan komen”, aldus Armin Rehberg, voorzitter van het bestuur van Landgard eG.

bron: Landgard

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven