Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
open dagen 27-31 augustus, Vereda Pontezuela (Colombia)

Danziger spitst assortiment toe op klanttypen

Van 27/8 tot en met 31/8 zal Danziger een open huis houden in haar vestiging in Vereda Pontezuela, Antioquia (Colombia). Tijdens deze week zullen kwekers, kopers, ontwerpers en bloemisten een uitgebreid portfolio chrysanten kunnen ontdekken. De productiefaciliteit in in Colombia werd 2014 gestart en dient voor onderzoek en verdeling. Tevens worden er planten geproduceerd voor de lokale markt.





“Om nieuwe kansen te grijpen, zullen we met frisse ideeën voor de dag moeten komen. Of dit nu op het niveau van de retail, bloemist of eindklant is. Er zijn verschillende smaken en tendensen en wij hebben geprobeerd die in kaart te brengen. We onderscheiden 3 types: het klassieke, het trendy en het naïeve type. Elke van hen vertegenwoordigt een type klant, een eigen stijl en voorkeuren. Door ons assortiment volgens die typen in te delen, hopen we tot nieuwe inzichten te komen en mogelijke nieuwe markten aan te boren.



Op de open dag zullen we deze nieuwe segmentering aan onze klanten presenteren, vertelt Ori Danziger, CEO.



Tijdens het Danziger-event zullen bezoekers het uitgebreide assortiment kunnen ontdekken in het licht van deze nieuwe "persona"-context. De presentatie zal samengesteld worden uit bestsellers, nieuwe introducties en veelbelovende experimentele variëteiten.







Voor meer informatie:
Danziger
Lorenza Lopez
+57 314 893 6576
Publicatiedatum: