Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VDE plant bestaat 70 jaar

Familiebedrijf VDE plant bestaat dit jaar 70 jaar. Om dat te vieren heeft het bedrijf een magazine uitgebracht waarin er terug wordt geblikt op de geschiedenis en vooruit wordt gekeken naar de toekomst.



"VDE staat voor Van Der Eijk. Onze opa is gestart met het telen van groenten. Na een aantal jaren is hij overgestapt naar snijbloemen (freesia en amaryllis). Toen Teun (onze vader) en zijn broer Bert in de zaak kwamen, is er overgeschakeld naar potplanten. Dit is begin jaren '80 geweest." Inmiddels staan Karin en Edwin van der Eijk als de derde generatie aan het roer. Dat doen ze samen met compagnon Hein Visser die al sinds zijn 18e werkzaam is bij het bedrijf.



Dankbaar
"Zonder onze medewerkers zou ons bedrijf niet gekomen zijn waar we nu staan", vertelt de directie. "Net zoals ieder bedrijf heeft ook ons bedrijf te maken gehad met mindere periodes. Dankzij de veerkracht die iedereen liet zien, zijn we er doorheen gekomen. Dit geldt ook voor onze toeleveranciers door het wederzijdse vertrouwen werken we met de meeste toeleveranciers al zo’n 30 jaar samen (en soms zelfs langer)."



Magazine
Ter gelegenheid van het jubileum brengt VDE Plant een magazine uit. "Onze gezamenlijke passie voor groene kamerplanten zit diep. In het magazine willen we jullie meenemen in die passie. Want niet alleen zijn planten in hun eindeloze variëteit en schoonheid fantastisch om naar te kijken, planten dragen vooral ook bij aan een gezond en prettig leven.

We hebben dit jaar een stukje restyling gedaan in onze kantine en inspiratieruimte. Dit gaan we nog een stukje verder uitbreiden omdat we een leuke samenwerking zijn aangegaan. In het magazine maak je kennis met het nieuwe VDE plant. Na jaren van selectie hebben wij onze exclusieve plantensoorten samengebracht onder ons eigen merk Intenz Home. De producten zijn vernieuwend, exclusief en karaktervol. Dit merk willen we steeds meer uitdragen. Het magazine is voor iedereen en op te halen op ons hoofdkantoor aan de Oudendijkseweg."


NB. Het magazine is met veel enthousiasme gemaakt en uitgegeven door Great Magazines Amsterdam. De fotografie is verzorgd door Marco Ammers.



VDE Plant
Oudendijkseweg 5
2481 KE Woubrugge
T: +31 (0) 172 518941
E: verkoopteam@vdeplant.nl
www.vdeplant.nl
Publicatiedatum: