11-13 September, Moskou

Rusland: nieuwe editie FlowersExpo in de startblokken

De FlowersExpo nodigt opnieuw experts van de groene sector uit in Moskou voor de FlowersExpo, die van 11-13 september plaatsvindt in beurscentrum "Crocus Expo". Er komen bedrijven uit 30 landen.Deelnemers
De beursvloer wordt voor ruim de helft gevuld met snijbloemen- en potplantenproducenten, het overige deel bestaat uit allerhande toeleveranciers. Nederland, Duitsland, Colombia, Frankrijk, en Ecuador zijn opnieuw goed vertegenwoordigd met collectieve exposities. Met 50 bedrijven is vooral de Nederlandse delegatie groot.

De grootste leverancier van bloemen op de Russische markt (met ongeveer 50%) is Latijns-Amerika. Ecuador, dat 60% van de rozen levert aan de Russische markt, neemt verschillende nieuwe kwekers en ook Colombia, voor wie Rusland de vijfde afnemer is, wordt vertegenwoordigd door 20 bedrijven.

Het aantal deelnemers uit Duitsland, Italië, Polen, Kenia en Frankrijk is aanzienlijk toegenomen. De beurs omvat verenigingen van kwekers en exporteurs van bloemen uit Japan en Thailand, en voor het eerst zijn leveranciers uit Venezuela en Malta aanwezig. Verder zijn bedrijven uit Engeland, België, Denemarken, Israël, China, Korea, Verenigde Arabische Emiraten, Servië, de VS, Sri Lanka, Ethiopië en andere landen aanwezig.. Het aantal binnenlandse deelnemers aan "FlowersExpo" neemt ook toe, wat wijst op de stabilisatie van de bloemenhandel in Rusland. In 2017 namen 169 Russische bedrijven en 233 buitenlandse bedrijven deel.

Toegang
Op de website van de beurs kan men vooraf een toegangskaartje boeken. Surf daartoe naar www.flowers-expo.ru.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven