Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Erica Tersptra opent Flower Parade Rijnsburg

Erica Tersptra opent morgen de Flower Parade Rijnsburg. Dat meldt de organisatie in een brochure, die het begin deze maand online zette.

Zoals schijnbaar over al het andere, is Erica ook gek op bloemen. "Gerbera's zijn mijn lievelingsbloemen. Waarom weet ik niet. Misschien wel omdat ze zo vrolijk en kleurig zijn. Er is ooit een tulp naar mij genoemd, Erica's Choice. Een grote oranje tulp, die helaas niet meer bestaat. Er is ook een Hemerocallis (daglelie) 'Erica Terpstra', gewonnen door Irma Hendriks uit Dongen. Dus ik heb niet alleen wat met bloemen, bloemen hebben ook wat met mij."



Voor mij hoort de kleur oranje erg bij bloemen .Als ik een boeket of een bloemstuk koop, dan moeten er oranje bloemen in zitten. Ik heb een beetje een oranje hart, vandaar. Bloemwerk mag bij mij best groot en uitbundig zijn, al is klein en fijn ook mooi. Bij mij in huis staan vazen in alle maten en soorten. Vroeger kreeg ik in mijn verschillende functies vaak boeketten. Maar ik heb ze ook altijd zelf gekocht. En ik vind het ook heel leuk om zelf arrangementen en boeketten te maken. Niet zo mooi als de mensen, die corsowagens opmaken natuurlijk, maar ik heb er wel veel plezier in.

Klik hier voor de brochure van FlowerParade. 
Publicatiedatum: