Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 6 september, World Horti Center

FloraHolland organiseert Meet & Greet voor rozenvak

Donderdag 6 september 2018 organiseert Royal FloraHolland een Meet & Greet en de Productdag Roos. Dit alles vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk. Aanvoerders tonen hun producten en promoten deze onder vakgenoten. U heeft de mogelijkheid om in een informele setting vakgenoten te ontmoeten te midden van een prachtige tentoonstelling van rozen. Naast aanvoerders zijn ook agentschappen, veredelaars en klanten uitgenodigd.

Programma
U bent welkom vanaf 10.30 uur bij de Meet & Greet Roos in World Horti Center in Naaldwijk. Rond 12.00 uur bieden wij u een informele lunch aan. Vanaf 13.30 uur start de Productdag Roos. De FPC Roos organiseert dit onderdeel. Het onderwerp van de Productdag is digitalisering. Er is o.a. een presentatie van Jefry van den Hoeven van Floriday. Servaas van der Ven, Chief Commercial Officer van Royal FloraHolland, sluit het programma af. Vanaf 17.00 uur volgt de borrel.

Aanmelden kan hier.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: