Kas groeit en Mobiliteitscentrum Glastuinbouw samen verder als Kas groeit

Kas groeit en het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw versterken elkaar in de sector op het gebied van werk, leren en ontwikkelen en zullen daarom verder gaan onder de naam Kas groeit. Het nieuwe Kas groeit adviseert over werken en leren in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige en huidige werknemers en werkgevers die een gesprekspartner zoeken of tools en advies.

Sinds 2015 ondersteunt Kas groeit werkgevers in de glastuinbouw bij het opleiden en ontwikkelen van werknemers. Daarbij is een steeds hechtere samenwerking met het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw ontstaan. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw helpt werkzoekenden in de glastuinbouwsector sinds 2009 bij het vinden van nieuw werk. Na een periode van hoge werkloosheid heeft er een flinke verschuiving plaatsgevonden naar een tekort aan goede vakmensen. Het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw is zich meer gaan richten op nieuwe instroom. Kas groeit en het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw versterken elkaar in de sector op het gebied van werk, leren en ontwikkelen en gaan nu samen verder als Kas groeit.

Het nieuwe Kas groeit adviseert over werken en leren in de glastuinbouw en is aanspreekpunt voor toekomstige en huidige werknemers en werkgevers die een gesprekspartner zoeken of tools en advies. Kas groeit brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages, helpt bij het invullen van vacatures, HR-beleid, loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek. Door werkgevers, werknemers en het onderwijs aan elkaar te verbinden, wil Kas groeit zorgen voor meer instroom en de ontwikkeling van werknemers in de glastuinbouw naar een hoger plan tillen.

In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan het samenvoegen van de website en diensten van het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw en Kas groeit.

Voor meer informatie:
Kas groeit
www.kasgroeit.nl
info@kasgroeit.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven