Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rozenkweker sponsort Lottums Rozenfestival met duizenden rozen

Aleia Roses ondersteunt de realistje van het Rozenfestival in Lottum met haar rode rozen. In dit Limburgse dorp wordt om het jaar een festival georganiseerd ter promotie van de roos. De bloemsoort wordt onder de aandacht gebracht van consumenten in Nederland en Duitsland. Aleia Roses levert de rode rozen voor de Rozenkoningin, decoratie in het dorp, bloemistendemonstraties en diverse arrangementen. Ook is er een rosie-walt, een selfie-walt met 4000 rozen waar de bezoeker een mooi plaatje van zichzelf kan (laten) maken.


Persfoto van de Rozenkoningin van vorig jaar (2017).

Het Rozenfestival
Aleia Roses is een van sponsors van rode rosen. Daarnaast sponsort ook de kweker Meewisse Roses het festival met Red Naomi. Iedere twee jaar wordt het centrum van Rozendorp Lottum tijdens het Rozenfestival overspoeld met rozen. Overal waar de bezoeker kan kijken zijn rozen te zien: in de imposante kerk, kasteel de Borggraaf, op de Kasteellaan en op de verschillende pleinen zijn rozen in alle vormen en kleuren terug te vinden. Dit jaar draagt het Rozenfestival het thema 'Rozen smaken naar meer'. Tijdens de vorige editie kwamen er maar liefst 50.000 bezoekers naar het Rozenfestival. Meer informatie en tickets zijn te verkrijgen via www.rozendorp.nl


Voor meer informatie:
Aleia Roses
E: info@aleiaroses.com
www.aleiaroses.com

Publicatiedatum: