Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij Kamervoort koopt 1 hectare bij in Huissen

De gemeente Lingewaard en Kwekerij Kamervoort in Huissen hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van een tuinbouwkavel van bijna 1 ha aan de tuinbouwstraat De Geer in Huissen. De koopovereenkomst is op 18 juli ondertekend. Steef Gerichhausen, eigenaar van de kwekerij, gaat ter plaatse een kas bouwen voor de teelt van amaryllissen. Dat meldt de projectleider gebiedsontwikkeling van de gemeente Lingewaard, de heer Thijs Zee.



Kwekerij Kamervoort heeft inmiddels een omvang van 4 hectare. Naast amaryllissen worden ook pioenrozen geteeld. De verkochte kavel ligt in het tuinbouwontwikkelingsgebied NEXTgarden.

Dit jaar nog zullen de amaryllissen in de binnenkort te bouwen kas geplant worden. De gemeente Lingewaard is blij met deze ontwikkeling omdat hiermee een bijdrage wordt geleverd aan de gewenste concentratie van glastuinbouw.

Voor meer informatie: www.nextgarden.nl
Publicatiedatum: