Decorum partner van BGI Duitsland

Decorum is partner geworden van BGI Duitsland. Duitsland is een belangrijke afzetmarkt voor de aangesloten bloemen- en plantenleden van Decorum en met deze samenwerking met het Verband des Deutschen Blumen- Groß- und Importhandels (BGI) hoopt Decorum dit nog breder op de markt af te kunnen zetten.


Robin van der Knaap (links) en Norbert Engler, Vorstandsvorsitzender van BGI

Beide partijen zien voordelen in het delen van kennis om het assortiment door de hele keten heen zo goed mogelijk op de vraag af te stemmen. Ook het thema logistiek staat op de agenda's van beide partijen. "Wij geloven in samenwerking door de hele keten heen. Ieder heeft zijn specialisme en voegt waarde toe. Zo ook de groothandels aangesloten bij BGI in Duitsland. Samen met de groothandels kunnen we de kopers van onze sierteeltproducten nog beter bedienen”, vertelt Robin van der Knaap, werkzaam bij Decorum lid Together2Grow.

BGI-Vorstandsvorsitzender Norbert Engler is blij met de samenwerking. “Wij zijn verheugd Decorum als partner van BGI te verwelkomen. Met de kwaliteit- en merkenstrategie van Decorum kan de vereniging onze leden ondersteunen. Het brede productaanbod van de kwekers van Decorum geeft ons de kans om de klanttevredenheid bij de groothandels verder te laten stijgen.”

BGI is de koepelorganisatie van Duitse groothandelaren en importeurs in sierteeltproducten. De brancheorganisatie zet zich in voor de belangen van sierteeltpartijen op de Duitse markt en heeft geen winstoogmerk. BGI heeft als doel de sector optimaal te laten functioneren in de Bondsrepubliek.

bron: Decorum

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven