Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kennisbijeenkomst over geïntegreerde gewasbescherming bij Beekenkamp

Afgelopen donderdag organiseerde Beekenkamp Plants B.V. samen met Horticoop een kennisbijeenkomst over geïntegreerde gewasbescherming. Hierdoor kregen de kwekers de kans om een punt te halen voor de verlenging van hun spuitlicentie.
 


Op donderdag 5 juli ontving Beekenkamp diverse kwekers die deelnamen aan de kennisbijeenkomst. Koppert biological systems was aanwezig om te vertellen over Biologische gewasbescherming. Horticoop nam het gedeelte over de actualiteiten gewasbescherming op zich. Beekenkamp organiseerde diverse sessies waar gediscussieerd werd over de invloed van gewasbescherming op beworteling, de opkweek, de teelt bij klanten en de buitenlandse teeltlocaties. Het practicum ‘Verschillen kaswittevlieg en Bemisia’ zorgde voor een goede mix van theorie en praktijk.



Op 13 september vindt de tweede bijeenkomst plaats. Het inhoudelijke programma wordt nog bekend gemaakt. Inschrijven is wel al mogelijk via deze link.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl
Publicatiedatum: