Huwelijksaanzoek met 4000 geconserveerde rozen

Het Victoria’s Secret model Devon Windsor kreeg een wel heel wonderlijk huwelijksaanzoek van haar verloofde Jonathan Barbar. Hij huurde liet haar in zijn privévliegtuig over een onbewoond eiland vliegen, alwaar de boodschap "Marry me?" met meer dan 4000 geconserveerde rozen op het strand stond geschreven.

Voor het aanzoek zijn geconserveerde rozen gebruikt van Jet Fresh Flower Distributors in Miami. El Marco Rojo heeft deze foto's gemaakt, die Windsor op haar Facebook pagina heeft geplaatst. De video is geproduceerd door Lifestyle Production Group.

Geconserveerde rozen
Omwille van organisatorische redenen heeft men voor geconserveerde rozen gekozen. Die bloeien immers altijd en verzekerde hen er van dat de rozen er tijdens het aanzoek perfect uit zouden zien. Aangezien dit aanzoek op een bijzondere bestemming plaatsvond, hadden de geconserveerde rozen nog een voordeel: ze zijn gemakkelijk te vervoeren. Geconserveerde rozen hebben geen water nodig en daarom is ook het gewicht lager.

Er waren meer dan 4000 geconserveerde rozen nodig om de tekst leesbaar te maken vanuit de lucht. De rozen zijn afkomstig van zowel Colombiaanse als Ecuadoriaanse kwekers.

Voor meer informatie:
Jet Fresh Flower Distributors
(305) 499-9144

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven