Met Skyfall aanhanger de weg op

Vanaf week 23 is de aanvoer van Skyfall chrysanten gestart bij Kwekerij Bas van der Wilt uit Waddinxveen. Hij heeft het seizoen afgetrapt met een presentatie op de Zomerplaza bij Royal FloraHolland. Vorige week heeft hij diverse klanten bezocht met een speciale Skyfall aanhanger (zie foto's). Op deze manier heeft hij iedereen nog wat bewuster weten te maken van het bestaan van deze prachtige planten, welke worden geleverd in vier verschillende trio-kleurencombinaties.In de aankomende weken zullen ook de kwekers Croyse Loop, Barreveld en Batist starten met de verkoop in hangpotten met potmaat 23-25cm. De producten worden aangevoerd tot en met week 43.

Royal Van Zanten belooft door middel van een intensieve samenwerking met de kwekers het product Skyfall zich van haar beste kant te laten zien bij de groothandel en exporteurs. Elke pot Skyfall wordt voorzien van een kleurrijk label en tevens hoes voor de bijpassende potmaat, welke de consument verleiden tijdens het aankoopproces.


 
Meer informatie over Skyfall is te vinden op royalvanzanten.com. Voor de actuele beschikbaarheid van het eindproduct kunt u contact opnemen met één van de bovengenoemde kwekers. Voor verdere informatie, neem contact op met Royal Van Zanten, Jeroen Meeder via 06-51216808 of j.meeder@royalvanzanten.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven