Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Phenospex casht twee miljoen euro investering

Future Food Fund, een risicokapitaalfonds, en LIOF, Limburgse ontwikkelingsfonds, investeren twee miljoen euro in Phenospex. Doel is om de verdere wereldwijde uitbreiding van het bedrijf te financieren en productinnovatie te stimuleren.


beeld: Phenospex

Phenospex bouwt slimme sensoren om gewassen in realtime en in elke omgeving te analyseren voor plantenwetenschappen, veredeling en landbouw. Het bedrijf ontwikkelt en vervaardigt sensortechnologieën en slimme algoritmen om de lastigste klussen op het vlak van screening van planten en landbouw te automatiseren voor een hogere efficiëntie en lagere kosten. Phenospex werkt met een team mensen met een interdisciplinaire achtergrond in plantenbiologie, agronomie, natuurkunde, computer- en gegevenswetenschappen. De producten en diensten van het bedrijf worden wereldwijd verkocht aan spelers in de plantenwetenschappen- en landbouwsector.

Voor meer informatie:
Phenospex
Publicatiedatum: