20-22 april, Shanghai

Volgende editie Hortiflorexpo IPM Shanghai vindt plaats in 2019

De 21e editie van de Hortiflorexpo IPM Shanghai zal van 20-22 april 2019 plaatsvinden in het Shanghai New International Expo Center (Hal W2-W5) op een oppervlakte van 50.000 m2.

Na meer dan 20 jaar hard werken is de Hortiflorexpo IPM Shanghai officieel de grootste vakbeurs voor de tuinbouw- en bloemensector in Azië. Tijdens de 2017 editie van de beurs waren meer dan 800 bekende exposanten aanwezig uit 30 verschillende landen: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Oostenrijk, België, Polen, Denemarken, Zwitserland, Zweden, de VS, Canada, Israël, Litouwen, Estland, Ecuador, Colombia, Zuid-Afrika, Ethiopië, Kenia, de Verenigde Arabische Emiraten, Japan, Thailand, India, Noorwegen, China, Hong Kong en Taiwan. Enkele van deze landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland, Ecuador, Colombia, Korea, Japan, Thailand en Taiwan hadden bovendien hun eigen paviljoen tijdens het evenement. 

Tijdens de Hortiflorexpo IPM Shanghai zullen er verschillende exposities plaatsvinden, variërend van snijbloemen/bladeren, zaden/zaailingen/bloembollen, materialen voor de bloementeelt, potplanten, sierplanten, succulenten, tuinplanten, kunstplanten, bemesting, substraat, bemesting, plaagbestrijding, kassenfaciliteiten, irrigatie, agrarische financiering, internet, tuinapparatuur, jonge planten, graszaden, tuinmeubels en vertical farming. 

Daarnaast zullen er ook verschillende activiteiten, waaronder forums, seminars, bloemstukken, en bezoeken aan telers plaatsvinden tijdens het evenement. Ook zal moeite worden gedaan om ervoor te zorgen dat alle relevantie overheidsafdelingen, verenigingen, bedrijven en mediabedrijven aanwezig zullen zijn. Door middel van de geplande activiteiten en de aanwezigheid van experts en influencers uit de industrie zijn er bovendien vele mogelijkheden om te netwerken en om meer over de trends en marktontwikkelingen van de Chinese markt te weten te komen. 

De Hortiflorexpo IPM Shanghai wordt georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is in de tuinbouw-, bloemen- en tuinsector in Azië en voor mensen en bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe klanten of mogelijkheden op de Aziatische markt. Stands kunnen vanaf nu gereserveerd worden. Neem hiervoor contact op met Shanghai Intex Exhibition.

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven