Decorum snijbloemenassortiment in Flowerbook app

Het snijbloemenassortiment van Decorum is nu ook via de Flowerbook app te vinden. Dit online platform brengt snijbloemen met alle relevante productinformatie wereldwijd onder de aandacht bij bloemisten en exporteurs. De app is voor Decorum een mooi podium om haar kwaliteitsproducten van de snijbloemenkwekers online onder de aandacht te brengen.


Color picker, een feature in Flowerbook waarmee bij een achtergrond voorstellen voor een passend bloemetje gegeven worden.

Zowel Decorum als Flowerbook zijn enthousiast over deze samenwerking. “Met het toevoegen van de Decorum snijbloemenkwekers aan onze app krijgen we meer slagkracht om het platform verder te ontwikkelen”, aldus Fabian van Dijk, medeoprichter van Flowerbook. “Op deze manier kunnen we grote stappen voorwaarts maken en zorgen dat onze wereldwijde gebruikers geïnformeerd blijven over het groeiende assortiment dat Decorum aanbiedt.”

Flowerbook is in 2014 opgericht door Robin Hesselberth en Fabian van Dijk. Zij hebben het doel om ’s werelds grootste informatieplatform over snijbloemen te creëren. In Flowerbook zijn snijbloemen op te zoeken op basis van kleur, soortnaam en beschikbaarheid. Daarnaast biedt de app inspiratie en verzorgingstips. Sinds de lancering op de Internationale Floriculture & Horticulture Trade Fair (IFTF) in november 2014 heeft Flowerbook wereldwijd 37.000 gebruikers en verwelkomen zij per maand meer dan 1000 nieuwe gebruikers.


Voor meer informatie:
Flowerbook
Robin Hesselberth
E: robin@flowerbookapp.com
www.flowerbookapp.com
Social media: Facebook en InstagramVoor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven