NK Bloemsierkunst : 5 van de 6 finalisten komen uit Venlo

Op 28 juni vond bij FloraZON de voorronde voor het NK Bloemsierkunst 2018 plaats, georganiseerd door branchevereniging VBW. De landelijke finaleronde volgt tijdens Florall Inspiration op 4 en 5 september te Veenendaal.


Meer foto's vindt u hier.

De nummers 1 t/m 3 plaatsen zich direct voor de finale. Naast de voorronde in Venlo, was er ook een voorronde in Aalsmeer. Ook hier plaatsten de eerste drie deelnemers zich direct voor de finale. De overige beste zes deelnemers van beide voorronden mochten eveneens door naar de finale. Dankzij het hoge niveau bij de voorronde in Venlo zijn van de zes beschikbare plekken er vijf ingenomen door deelnemers uit Venlo.
 
Deelnemers voorrond Venlo die zich geplaatst hebben voor de finale: 1.Hanneke Frankema – 242,67 punten 2.Kristel van Dijk – 222,75 punten 3.Tom Siebers – 218,92 punten 4.Ruud Hazelaar – 212,58 punten 5.Lily Beelen – 211 punten 6.Marla Hoorn – 206,25 punten 7.Jolanda Kuiphuis-Hofsink – 205,83 punten 8.Anniek Siegers – 203,92 punten
 
Terugblik voorronde
De deelnemers maakten 3 opdrachten. De eerste opdracht mocht thuis worden voorbereid en betrof een arrangement dat ‘je eigen ik’ weergaf. Naast het maken van het arrangement gaven de deelnemers ook een persoonlijke toelichting richting de jury. De tweede opdracht was een bruidsboeket op een door Smnithers-Oasis beschikbaar gestelde ‘bridy’. De laatste opdracht was een plantenarrangement.
 
bron: Florazon

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven